BeogradIzdvajamo

Otvaranje ZViZ izložbe

Izložba dečijih radova

Udruženje RODITELJ Vas poziva da u utorak 21. decembra sa početkom u 12h prisustvujete otvaranju izložbe pod nazivom SIGURAN ZAGRLJAJ ZEMUNA, u holu Gradske opštine Zemun (glavni ulaz, hol u prizemlju).

Ovo je jedna u nizu manifestacija u okviru kampanje javnog zagovaranja „Siguran zagrljaj Zemuna“ koju Udruženje RODITELJ uz podršku Balkanskog Fonda za lokalne inicijative (BCIF) i Odeljenja za internacionalni razvoj Britanske ambasade (DFID).

Cilj kampanje je da podstakne sve institucije u opštini Zemun koje se bave zaštitom dece od zlostavljanja i zanemarivanja da se na efikasan način umreže i time budu u mogućnosti da pruže još efikasniju zaštitu.

Na izložbi će biti izloženi radovi dece iz predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola na temu: Imam prava da…, Ko me štiti…?, Nasilje stop i dr. Radovi će predstavljati dečije viđenje njihovih prava i načina na koji ih ostvaruju, kao i mehanizama zaštite dece od nasilja.

Izložba dečijih radova
Mališani crtali kako vide svoja prava

Izložba će trajati od 21.12. do 23.12.2010.godine

Ujedinimo se u zaštiti dece od zlostavljanja i zanemarivanja.

Nečije detinjstvo te zove u pomoć.

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More