Press clipping

Pomoć „Pampers“-a

Jedan od najvećih svetskih proizvođača robe široke potrošnje, kompanija P&G, pod čijim okriljem je i „Pampers“, poklonila je Udruženju Roditelj vrednu kompjutersku opremu (sedam personalnih računara, dva laptop komjutera, dva štampača), kao i kancelarijski nameštaj. Inače, izvesna količina „Pampers“-ovih proizvoda će biti prosleđena Udruženju „Pomoć porodici“. Ovo udruženje već trinaest godina pomaže porodicama koje su unesrećene ratom.

-„Pampers“ želi da pomogne ovoj i sličnim organizacijama koje se bave decom, u želji da se stvore bolji uslovi za srećno odrastanje, rekla je prilikom predaje dinacije Tatjana Ezgeta, menadže kompanije P&G i predstavnik „Pampers“-a. Pomoć već stiže porodilištima u Srbiji, u vidu neophodne opreme. Od izuzetnog značaja je i dalje sprovođenje nacionalnog Programa edukacije u vazi nege beba u porodilištima – u saradnji sa Institutom za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“, kao i akcijekoje se tiču poboljšanja položaja i prava roditelja i dece.

Časopis Mama, februar 2007. godine

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More