BeogradIzdvajamo

Projekat „Moj drug, moja drugarica“

Besplatne radionice za roditelje, Udruženje RODITELJ

Projekat „Moj drug, moja drugarica“ započeo je 12. juna 2011. kao nadogradnja na predhodne aktivnosti Udruženja RODITELJ sa novim ciklusom besplatnih radionica za roditelje.

Projekat je podržan od strane Sekretarijata za dečiju zaštitu grada Beograd. Novi ciklus odvija se u partnerstvu UG RODITELJ i UG „Hrabro srce“.

Radionice su namenjene roditeljima i deci predškolskog uzrasta i to i deci sa smetnjama u razvoju i deci bez smetnji u razvoju. Radionice imaju za cilj osnaživanje roditeljskih kompetencija kroz sagledavanje prepreka sa kojima se susrećemo i iznalaženje rešenja.

Radionice će se baviti ponajviše pitanjem ranog razvoja, stimulacije razvoja, prepoznavanja atipičnih aspekata razvoja, sa akcentom na inkluzivni pristup. Radionice će voditi stručnjaci defektolozi i psiholozi

U prostorijama UG RODITELJ 12. juna uspešno je protekla prva, uvodna radionica. Program i plan rada ciklusa radionica koji slede je iznesen, stavljen je akcenat na značaj „stimulacije“ dečijeg razvoja što je posebno radovalo roditelje.

Sledeća radionica zakazana je za 26. jun, na istom mestu sa početkom u 10h. Ukoliko želite da se prijavite za sledeću radionicu možete to da učinite najkasnije do 20. juna. Broj mesta je ograničen i poželjno je da se prisustvuje svim radionicama u kontinuitetu.

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More