IzdvajamoRoditelj info centar

Savetovalište za roditelje

Poštovani roditelji i budući roditelji, u subotu, 3. jula od 11 časova u prodavnici Aksa u Immo centru na Novom Beogradu,  u Gandijevoj 21, Udruženje RODITELJ održaće vršnjačko savetovalište. Savetovalište je deo projekta „Roditeljski info centar“ koji je finansirala  Aksa. Svi kojima je potreban savet vezan za brojne probleme roditeljstva,  od nege i ishrane deteta, dojenja, pa to socijalnih prava i pravne zaštite roditelja i dece, mogu da se obrate našim volonterima.  Savete svim zainteresovanima davaće Milka Raičević, nutricionista, pa svi koji dođu mogu da razreše dileme vezane za ishranu dece.

Ovim savetovalištem završava se projekat „Roditeljski info centar“ , tokom kojeg je održano dvadesetak vršnjačkih savetovališta za roditelje i sve zainteresovane za roditeljstvo. Tokom letnjuih meseci volonteri Udruženja držurali su na prometnim šetalištima u Beogradu, a tokom jeseni i zime savetovališta su se održavala u objektima Akse na Banovom Brdu i Novom Beogradu.

Savete i odgovore na neka pitanja koja vas muče,  možete dobiti i u našem online savetovalištu kao i u časopisu „Baby planeta“.

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More