Izdvajamo

TATA vs. TEVE!

Roditelj i deca

Roditelj i decaMoj sin Fifa voli teve. Ništa cudno sva deca vole Pepu, Fifi, Nodija… Ali ne može samo teve, život nije televizija! Inace nisam baš veliki fan tevea na kome po mom mišljenju rade neki od najvecih morona ikada. Pogotovo od kad je na Erteesu ukinut program za decu. Inace cenim da je samo pitanje vremena kad ce da im padne na pamet decji Veiki Blat ili Falma!

Zato se tata trudi da pobedi tv. Nije to lako, tata sam u borbi protiv onolikih kanala. Treba mašta, znanje i volja… Kako se pobedjuje teve?

Naš recept je crtanje! Fifa voli da crta, crtao bi ceo dan. Mnogo sam srecan zbog toga. Crtamo kad god stignemo, gde god stignemo, na cemu god stignemo i sa cime god stignemo!

A teve? Uglavnom dok je na noši. To je njegov stav o kvalitetu programa! A kako vi i da li se uopšte trudite da pobedite teve?

P.s. Ko želi da pročita malo više redova od Aleksandra Kothaja, „Ace Dede“, može da pogleda ovde ali i da dobije knjigu ako učestvuje u našoj nagradnoj igri za tate 🙂

 

Creative Commons License photo credit: macinate

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More