Press clipping

Treci Aksa dečiji sajam

Treći „Aksa dečiji sajam“ održaće se od 10-12. aprila 2009. godine u organizaciji Sky vision-a i Snar Group-a.

Slogan „Aksa Dečijeg sajma“ – „Treća za decu sreća’’ pratiće jedinstvena akcija.

Pod sloganom „Treća za decu sreća“ posetioci i izlagači družiće se u hali 3 Beogradskog sajma. Pokrovitelji manifestacije su Ministarstvo omladine i sporta, Ministarstvo rada i socijalne politike i Skupštine grada Beograda.

Slogan „Aksa Dečijeg sajma“ – „Treća za decu sreća’’ pratiće jedinstvena akcija. Svako treće dete u porodici, rođeno tokom aprila meseca 2009. godine Aksa baby planeta darivaće poklon vaučerom u vrednosti od 3.000,00 dinara!

Na svom izložbenom prostoru tokom trajanja „Aksa Dečijeg sajma“, Aksa Baby Planeta će svaku trudnicu obradovati vrednim poklon paketom, za dobro raspoloženje najmlađih biće zadužen Željko Veseljko, a svaka kupovina preko 500 dinara biće nagrađena poklonom!

Tokom sva tri dana sajma na specijalnoj bini održavaće se dečije pozorišne predstave, modne revije, nastupi dečijih horova, kao i specijana predavanja posvećena nezi, razvoju i vaspitanju. Udruženje „Roditelj“ na glavnoj bini biće održaće predavanje na temu dočeka novorođenčeta u kući. Posebna atrakcija je Aksino takmičenje tata u brzom prepovijanju beba. Prijave za takmičenje i informacije o Baby planeti možete naći na sajtu www.aksa.rs.

U drugom delu je veštačka stena za sportsko penjanje, kao i sportski teren na kome će se predstaviti dečiji klubovi, organizovati mini turniri, a mališani će moći da se druže sa sportskim idolima. Na sportskom terenu „Aksa Dečijeg sajma“ , biće održana trka kolicima i trka beba u puzanju.

Podsećamo da je reč je o manifestaciji koja je prvi put organizovana aprila prosle godine u Expo centru, dok je drugi sajam bio u oktobru i to na dvostruko većem prostoru u Hali 3 Beogradskog sajma. Na poslednjem sajmu bilo je prisutno 90 izlagača, a sajam je posetilo više od 40000 ljudi.

www.kudazavikend.com, april 2009.

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More