Izdvajamo

Tribina „Uključenost a ne samo prisutnost“

U okviru Dečije nedelje 2011. godine, Udruženje RODITELJ vas poziva da se u utorak, 4. oktobra 2011. godine, pridružite realizaciji okruglog stola – tribine pod nazivom “Uključenost a ne samo prisutnost” koju Udruženja PRIJATELJI DECE ZEMUNA, EVO RUKA I RODITELJ, u saradnji sa CENTROM ZA INTERAKTIVNU PEDAGOGIJU, organizuju u okviru Dečije nedelje.

Tribina će se održati u amfiteatru OŠ “Lazar Savatić”, Kej oslobođenja br 27 u Zemunu, sa početkom u 17 časova, kao jedna u nizu aktivnosti koje se u Dečijoj nedelji ove godine posvećuju inkluziji dece sa smetnjama u razvoju i mladih osoba sa invaliditetom.

Creative Commons License photo credit: faungg
U nameri da ukaže na važnost inkluzije dece sa smetnjama u razvoju i mladih osoba sa invaliditetom u Srbiji, kao i da pokrene konkretnu akciju ka unapređenju njihovog položaja, udruženja žele da podstaknu Gradsku opštinu Zemun da stvori mehanizam efikasnije saradnje građana opštine Zemun, svih relevantnih službi: Predškolske ustanove Zemun, osnovnih i specijalnih škola, zdravstvenih ustanova, lokalne samouprave i predstavnika organizacija civilnog društva.

Tribina je javnog karaktera i ima za cilj da pokaže značaj zajedničkog rada na osnaživanju grupa podrške za zaštitu dece od zlostavljanja i zanemarivanja.

Zbog toga vas molimo da da omogućite prisustvo dva predstavnika Vaše ustanove.

Facilitator tribine će biti Vesna Zlatarović, CIP – Centar za interaktivnu pedagogiju, koja će prisutne upoznati sa zakonskim propisima i obavezama institucija i pojedinaca u njihovom poštovanju.

Molimo Vas da prisustvo predstavnika Vaše ustanove potvrdite najdalje do ponedeljka 3. oktobra telefonom na broj 2617-625 i 3165-376 ili putem e-maila mickopdz@Eunet.rs i na kontakt udruženja https://www.roditelj.org/kontakt/

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More