Izdvajamo

ZViZ radionica u okviru kampanje “Siguran zagrljaj Zemuna”

Poštovani/e,

Pozivamo Vas da u četvrtak, 23. septembra 2010. godine, prisustvujete kreativnoj ZViZ radionici koju Udruženje RODITELj, u saradnji sa organizacijom Prijatelji dece Zemuna, organizuje u okviru kampanje javnog zagovaranja „Siguran Zagrljaj Zemuna“. ZviZ (Zlostavljanje, Viktimizacija i Zanemarivanje dece – Zagrli, Voli i Zaštiti) radionica će se održati u prostorijama organizacije Prijatelji dece Zemuna, ul. Cara Dušana br. 57, Zemun, sa početkom u 17 časova.

ZviZ radionica je javnog karaktera i ima za cilj da pokaže značaj zajedničkog rada na osnaživanju grupa podrške za zaštitu dece od zlostavljanja i zanemarivanja.

Rad u ZviZ radionici će se odvijati u grupama koje će činiti školska i predškolska deca sa roditeljima, predstavnici javnih sektora i predstavnici medija, a rad grupa pratiće i javne ličnosti. Svaka grupa će imati zadatak da od zadatih materijala kreira rad na opštu temu Siguran zagrljaj Zemuna, pri čemu će uža tema biti data na samoj radionici. Na kraju kampanje javnog zagovaranja „Siguran zagrljaj Zemuna“, tokom meseca novembra, biće organizovana izložba svih radova, kao i dodela nagrada.

Radionici će, između ostalih, prisustvovati predstavnici zdravstvenih ustanova iz Zemuna, Centra za socijalni rad, Policijske uprave Zemun, javne ličnosti koje su pružile podršku kampanji “Siguran zagrljaj Zemuna” Voja Nedeljković i Peđolino, a očekuje se i prisustvo većeg broja predstavnika Gradske opštine Zemun.

S poštovanjem,

Udruženje građana RODITELJ Beograd – Zemun

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More