Događaji

Anketa Instituta društvenih nauka o roditeljstvu

Nemamo često priliku da se na relevantan način istražuju roditeljske potrebe i dileme. Veoma nam je drago da saradnici Instituta društvenih nauka u Beogradu sprovode istraživanje o stavovima javnosti o dojenju kao i o prilagođavanju pojedinaca i parova na trudnoću, rođenje i prvu godinu života deteta.

Cilj istraživanja je da se bolje razumeju problemi i izazovi sa kojima se roditelji u Srbiji suočavaju, kako bi se podigao nivo svesti stručnjaka, nadležnih institucija i javnosti, te da bi društvo moglo da odgovori na njih na pravi način.

Učešće u anketi je dobrovoljno a odgovori su anonimni. Priređivači ankete unapred zahvaljuju na pomoći! Mi vas pozivamo da ispunite anketu, kako bi dobili što više odgovora roditelja. Naročito nam je važno što se ispituju iskustva i stavovi o dojenju, jer se Udruženje aktivno bavi promocijom dojenja i savetovanjem mama i trudnica o dojenju.

Anketa se nalazi  OVDE

Izvor:Detinjarije994863_10151801765769905_1351975816_n

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More