BeogradIzdvajamo

Bezbedan let u virtuelni svet – radionica o korišćenju računara i Interneta za roditelje predškolske dece

Uzrasna granica u kojoj deca počinju da koriste računare sve je niža iz godine u godinu. Sve je veći broj dece koja još u predškolskom uzrastu imaju pristup računaru pored koga provode i više od 2 sata dnevno.


Creative Commons License photo credit: Oleg1975

U okviru aktivnosti vezanih za zaštitu dece i bezbedno ponašanje na Internetu, 31. avgusta od 12h u prostorijama Udruženja RODITELJ biće održana radionica namenjena roditeljima predškolske dece u kojima će roditelji predškolaca imati prilike da se upoznaju sa odgovorima na najčešća pitanja i nedoumice u ovom uzrastu, razmene iskustva i steknu znanja i veštine koje će im pomoći u uspostavljanju odgovornih navika u korišćenju kompjutera od najranijeg uzrasta.

Radionicu će voditi mr Nikolina Ljepava, socijalni psiholog, specijalista za ponašanje na Internetu. Prijave za radionicu se primaju putem onlajn formulara na sajtu Udruženja RODITELJ najkasnije do 29. avgusta. Broj mesta je ograničen.

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More