Izdvajamo

Deca „prave grad“

Gradsko stambeno preduzeće nas je zamolilo da objavimo ovaj poziv za roditelje i decu:

Prava je prilika da obradujete svoje mališane i zajedno sa njima u subotu, 30. jula, u terminu od 15 časova do 18 časova, dođete na Adu Ciganliju i učestvujete u dečjoj radionici „Naš grad“, koju JP „Gradsko stambeno“ organizuje u saradnji sa JP „Ada Ciganlija“.

Šarena družina će vas sačekati sa širokim osmehom i torbom punom papirića, kartončića i olovaka.  Cilj nam je da mališanima pružimo jedan dan u prirodi gde će njihova mašta i ruke pune boja stvoriti grad iz pesmica, priča i slikovnica.  Pozivamo i mame i tate da se priključe povorci mašte i doprinesu svojim dobrim rapoloženjem, a ako požele, i nekim obojenim prozorčićem na zgradi našeg čarobnog grada.

Radionica je namenjena deci svih uzrasta, od onih koji još uvek nesigurno hvataju korake po travi, do onih koji znaju da čitaju velika slova u Azbuci . Iz Javnog preduzeća „Gradsko stambeno“ najavljuju da su se zajedno sa  JP „Ada Ciganlija  potrudili da deci obezbede sve ono što je potrebno, od velikih zgrada od kartona do sokića za osveženje, kako bi svi zajedno stvorili jedan novi, lepši i naš grad u duhu očuvanja i unapređenja kulture stanovanja svakoga od nas.

NOVO:
Zbog lošeg vremena koje je prognozirano za sutra, radionica Gradskog stambenog se odlaže za 13. avgust.
Više informacija potražite na sajtu Gradskog stambenog.

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More