Izdvajamo

Dečiji festival „Najbolje za moje dete“ pomeren za 12. i 13. jun

Deco dođite da se igramo! – Dečiji festival “Najbolje za moje dete” 12. i 13. juna na Košutnjaku

Najveći festival za decu i roditelje na otvorenom prostoru Košutnjaka, zbog loših vremenskih uslova, umesto 5. i 6. juna, pomeren je i zakazan za 12. i 13. jun.

Po drugi put u Beogradu 12. i 13. juna održaće se dečiji festival „Najbolje za moje dete”, pod pokroviteljstvom grada Beograda, Sekretarijata za dečju zaštitu i Republičkog zavoda za sport. Ovaj festival će okupiti veliki broj ustanova i proizvoda namenjenih deci.

Prvi dečiji sajam „Najbolje za moje dete“ je održan 2009 godine na Košutnjaku. Za dva dana, zabeležio je posetu od preko 15.000 posetilaca i privukao veliku medijsku pažnju.Ova manifestacija je nastala kao vizija da se na otvorenom, u prirodnom i zdravom okruženju na Košutnjaku, održi sajamski nastup svih ustanova koje su neophodne za razvoj dece do njihovog polaska u školu.

Na festivalu će učestvovati vrtići, dečije igraonice, škole stranih jezika, predškolske i školske ustanove, likovne i kreativne radionice, proizvodi za decu, dečije igračke i mnoge druge ustanove koje su neophodne  za rast i razvoj dece.

Prošlogodišnji, prvi dečiji festival na otvorenom posetilo je više od petnaest hiljada roditelja i dece. Druženje sa izlagačima, animatorima, poznatim pop izvođačima Sergejem Ćetkovićem, OT bendom, Van Gogom, Jelenom Tomašević i mnogim drugima, kao i sakupljanje informacija o najboljim dečijim ustanovama je ono što krasi ovu manifestaciju. Za decu će i ove godine nastupiti mnogi popularni izvođači, Tijana Dapčević, Željko Vasić, Mari Mari, Saša Kovačević i mnogi drugi.

Ove godine deca će moći da se takmiče u nekoliko sportskih disciplina, kao i da iskažu svoje talente na festivalskoj sceni u okviru programa koji će se dešavati tokom oba dana.

Cilj nam je da pružimo deci i roditeljima nesvakidašnje i aktivno druženje, da zajedno pomognemo očuvanje životne okoline, kao i da pružimo dodatnu edukaciju roditeljima u odgoju njihove dece. Kada smo birali lokaciju, imali smo viziju da nađemo oazu za decu i roditelje, koja je prirodna, zdrava i koja može da oplemeni i ulepša ovaj festival.

Organizator festivala je agencija Smart media. Ulaz na festival je slobodan, a radno vreme je od 10h do 19h.

Kao što slogan ovogodišnjeg festivala glasi „Deco dođite da se igramo!”

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More