Izdvajamo

Dečiji festival “Najbolje za moje dete”

I ove godine, po drugi put u Beogradu održaće se dečiji festival „Najbolje za moje dete”.  Najveći festival za decu i roditelje na otvorenom prostoru Košutnjaka, 5. i 6. juna okupiće veliki broj ustanova i proizvoda namenjenih deci. I ove godine Udruženje RODITELJ će učestvovati na festivalu, zajedno s vrtićima,  dečijim igraonicama, školama stranih jezika, predškolski i školskim ustanovama, likovnim i kreativnim radionicama i  mnogim drugim ustanovama koje su neophodne  za rast i razvoj dece.

„Kao majka troje dece svesna sam da je za decu veoma značajno da provedu vreme u prirodi, da nauče da je vole, čuvaju i u njoj uživaju. Ovakav festival vraća decu i roditelje u prirodu, a Košutnjak je jedna od najlepših zelenih oaza u našem gradu”, izjavila je Tanja Anđelković, idejni tvorac festivala.

Festival Najbolje za moje dete
Proslogodišnji Sajam

Prošlogodišnji, prvi dečiji festival na otvorenom posetilo je više od petnaest hiljada roditelja i dece. Druženje sa izlagačima, animatorima, poznatim pop izvođačima, kao i sakupljanje informacija o najboljim dečijim ustanovama je ono što krasi ovu manifestaciju. Ove godine deca će moći da se takmiče u nekoliko sportskih disciplina, kao i da iskažu svoje talente na festivalskoj sceni u okviru programa koji će se dešavati tokom oba dana.

Cilj nam je da pružimo deci i roditeljima nesvakidašnje i aktivno druženje, da zajedno pomognemo očuvanje životne okoline, kao i da pružimo dodatnu edukaciju roditeljima u odgoju njihove dece.

„Svi će moći da se parkiraju na velikom parkingu kod bazena na Košutnjaku, a potom da prošetaju minut do Trim staze (Kneza Višeslava), pored koje će se održavati festival. Sigurni smo da će to za decu i roditelje biti jedinstvena prilika da na kvalitetan način provedu zajedničko vreme u prirodi i lepom druženju”, izjavio je Milan Maglov, vođa projekta.

Organizator festivala je agencija Smart media. Ulaz na festival je slobodan, a radno vreme je od 10h do 19h. Kao što slogan ovogodišnjeg festivala glasi „Deco dođite da se igramo!”


Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More