BeogradIzdvajamo

Dođite na Dečiji sajam

Dečiji sajam

Sedmi Campina Fruttis Dečiji sajam i sajam za bebe počinje u petak, 20. maja i trajaće do nedelje 22. maja. Održava se u hali 3 Beogradskog sajma od 10 do 19 časova, a ulaz za sve posetioce je besplatan.

Na štandu Časopisa „Mama“ i Adria medije, naše savetnice za dojenje u subotu u nedelju od 10 do 12 časova čekaju sve trudnice i novopečene roditelje kojima je potreban savet u vezi dojenja.

Dečiji sajam

Desetine izlagača predstaviće proizvode za mališane, na štandovima će se predstaviti ustanove i grupacije za najmladje, i prvi put Sportski Savez Srbije. Roditelji će imati prilike da kupe ono što im treba, a deca će uživati u besplatnom programu na bini i sportstkom terenu u kojem učestvuju stotine njihovih vršnjaka kao glumci, pevači, igrači, prezenteri sportova kojima se bave.

Svečano otvaranje sedmog Campina fruttis dečijeg sajma i sajma za bebe je u petak, 20. maja u 14 časova.

Svi posetioci, popunjavanjem kupona na Info pultu, učestvovaće u nagradnoj igri a izvlačenje dobitnika je u nedelju, 22. maja. Takodje, deci su namenjeni i nagradni programi poput Campina vrućih stolica na bini, Campina trke u džakovima na sportskom terenu i urnebesni Nestle ples beba. Žandarmerija Beograd maskiraće mališane na svom štandu a osnovama saobraćaja učiti Saobraćajna policija na poligonu ispred hale.

Pored Campina fruttis kao generalnog sponzora, sponzori manifestacije su Dijamant, Becutan, Aksa i Frikom.Sedmi Campina Fruttis Dečiji sajam i sajam za bebe podržali su Skupština grada Beograda, Ministarstvo rada i socijalne politike i Ministarstvo omladine i sporta, a ovoga puta uz organizatore je i Sportski Savez Srbije koji najavljuje dolazak pojedinih sportista.

 

 

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More