BeogradIzdvajamo

Druženje mama iz kampanje P(B)ravo za mame u Beogradu

Poštovane mame,  članice kampanje P(B)ravo za mame organizuju u subotu 26. aprila u 11 časova u igraonici „Beogradić“ , na Savskom nasipu (kod Comtrade zgrade).  Prezentovaćemo i objasniti zašto smo započele kamanju, kako možete da se uključite, šta će doneti promena zakona, ćaskati i upoznati se, razmeniti ideje i savete kako udruženo da se izborimo za bolje uslove za roditeljstvo.

Sve mame koje bi želele da se uključe u kampanju i postanu jedna od 250 mama koje će razgovarati sa poslanicima i tražiti P(B)ravo za mame, mogu da se prijave i dođu na ovaj događaj.

Prijavu možete izvršiti na mejl pravozamame@roditelj.org ili na broj telefona 060/5112-025.  1904034_640243746047783_67663151_n

Kampanju P(B)ravo za mame otpočeli smo 8. marta sa ciljem da promenimo Zakon o finansijskoj podršci porodici s decom (član 13.) tako da ubuće isplata porodiljskih nadoknada umesto preko firme, ide iz budžeta Republike Srbije direktno na račun porodilja. Na taj način izbegli bi situaciju kakvu imamo sada, da veliki broj mama nadoknadu prima sa zakašnjenjem od najmanje nekoliko meseci.

Dođite da mame nisu same #mamenisusame!

Mamenisusame

Više o kampanji na FB strani Pravo za mame!

 

 

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More