DecaIzdvajamo

Pet razloga zbog kojih treba koristiti savremene platnene pelene

Da li ste razmišljali o koriščenju platnenih pelena za svoju bebu?

Sve više roditelja koristi platnene pelene. I ne samo to, veoma su zadovoljni činjenicom da su njihove bebe u platnenim pelenama, umesto u jednokratnim.  Evo nekih razloga zašto bi platnene pelene trebalo da budu vaš izbor.  Predstavljamo vam nešto novo na našem tržištu, Bamboolik pelene:Bamboolik platnene pelene


1 – Zdravije je

Da li ste ikada razmišljali o tome šta pelenama za jednokratnu upotrebu daje moć upijanja i od čega je napravljen gel unutar pelena? Na koji način ovaj hemijski aditiv utiče na nežnu kožu bebe?  Platnene pelene su napravljene od prirodnih materijala i bez hemijskih aditiva. To pomaže u održavanju stabilne temperature unutar pelene, omogućavajući koži da diše i sprečavajući pojavu osipa ili ekcema.AIO complete kit combi_novy_resize
2 – Ekološki je

Da li ste znali da prosečno dete koje koristi pelene za jednokratnu upotrebu do svoje druge godine proizvede više od tone nerazgradivog otpada kome treba skoro 400 godina da se razloži! Savremene platnene pelene je moguće koristiti više puta i napravljene su od potpuno prirodnih materijala. Zar to nije bolji izbor za budućnost naše dece?

3 – Lako se koriste

Zaboravite na velike bele kvadrate koje morate da otkuvavate i peglate. Sve što vam treba za korišćenje Bamboolik savremenih pelena je mašina za rublje. Umesto da uprljanu pelenu ubacite u korpu za veš, odložite je u Bamboolik posebnu torbu za prljave pelene. Bamboolik savremene pelene je moguće sušiti u sušilici za rublje. Istu pelenu možete koristiti iznova i iznova.

4 – Lepe su i šarene

Bamboolik platnene pelene dolaze u raznim bojama i atraktivnog su dizajna. Promena pelena može da postane i zabava i igra za vas i vaše dete,  jer možere da birate zajedno boje i dizajn svake sledeće pelene.

5 – Štede novac

Korišćenjem savremenih platnenih pelena ćete uštediti oko 40% u poređenju sa korišćenjem pelena za jednokratnu upotrebu! Ušteda sredstava eksponencijalno raste ukoliko imate više od jednog deteta, jer iste platnene pelene možete da koristite i sa drugim detetom. Zamislite da uštedite 80 odsto ili više, tokom godina koje će vaše dete provesti u pelenama.

Šta Bamboolik pelene čini posebnim?

  • Bamboolik platnene pelene su pelene najvišeg kvaliteta, kako u pogledu materijala tako u pogledu učinka proizvoda. Osnovni kriterijum u kreiranju Bamboolik pelena je funkcionalnost, savršen kroj i poštovanje potreba dece i roditelja.
  • Korišćenje Bamboolik pelena je i zabavno zahvaljujući našem lepom, raznovrsnom dizajnu.
  • Svi delovi Bamboolik platnenih pelena se mogu prati na temperaturama do 60º, čineći ih steriliziranim od opasnih bakterija.
  • Svi proizvodi su kreirani da traju najmanje dve godine, do perioda navikavanja na nošu, ukoliko se peru 2 do 3 puta sedmično, uz poštovanje preporuka o pranju.
  • Bamboolik svoje materijale bira sa pažnjom, posebno bambus, kako i nagoveštava naš naziv Bamboolik.
  • Bambus je stoprocentno prirodan antibakterijski materijal koji pomaže u prevenciji osipa i ekcema, pokazuje visok kvalitet apsorpcije i pomaže u održavanju stabilne temperature na bebinoj koži.

Bamboolik platnene pelene se proizvode u Češkoj, u području sa dugom istorijom tekstilne proizvodnje. Svi Bamboolik proizvodi su u potpunosti u skladu sa standardima Evropske Unije.

Napomena: Tekst je nastao u saradnji sa Bamboolik pelenama

 

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More