Izdvajamo

Druženje u klubu Gardoš

Udruženje Roditelj u saradnji sa udruženjima „Evo ruka“ i „Prijatelji dece Zemuna“ u okviru programa „Dani socijalne inkluzije u Zemunu – Zaplovimo istom rekom“ u četvrtak 30. avgusta organizovalo je druženje sa decom i odraslima sa smetnjama u razvoju na tradicionalni zemunski način – uz kuvanje riblje čorbe i tamburaše.

 

Domaćini manifestacije bili su naši prijatelji iz Kluba za sport i rekreaciju na vodi Gardoš, a podršku je pružio i Klub matične kulture Zemun. U ime Gradske opštine Zemun organizatorima i domaćinima obratio se i zahvalio Stevo Tatalović, savetnik predsednika Opštine.

Tako smo u veseloj atmosferi završili obeležavanje Dana socijalne inkluzije u Zemunu, a nadamo se da je ovo samo početak jačanja međusobnih odnosa zemunske dece sa smetnjama u razvoju, njihovih roditelja i ostatka lokalne zajednice.

Druženje u Klubu Gardoš samo je jedna od aktivnosti Udruženja RODITELJ u okviru kampanje “Odgovorna zajednica na putu do socijalne sigurnosti dece sa smetnjama u razvoju i njihovih porodica“ koja se realizuje u okviru projekta „Javno zastupanje u lokalnim zajednicama za podršku socijalnoj inkluziji“ finansiranog od strane kancelarije UNICEF-a u Srbiji i Balkanskog Fonda za lokalne inicijative (BCIF).

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More