Centar za rani razvoj

Delhaize Srbija donirala nameštaj

Nakon preseljenja u novu zgradu direkcije, kompanije Delhaize Srbija je poklonila nameštaj iz svog prethodnog sedišta Gradskom sekretarijatu Grada Beograda i Udruženju „Roditelj“.

Donirano je više od 225 stolova, 210 većih ormana, 40 malih ormana i 210 fiokara koji će biti korišćeni za opremanje 17 osnovnih i srednjih škola u Beogradu i Centra za rani razvoj Udruženja „Roditelj“. Vrednost doniranog nameštaja je 1.600.000 dinara. Donacija je realizovana u saradnji sa kancelarijom UNICEF-a u Srbiji.

Milica Babić, CR menadžer Delhaize Srbija objasnila je da je na putu ostvarivanja jednog od dugoročnih ciljeva Delhaize grupe da posluje „odživo“ i „odgovorno prema ljudima i životnoj sredini “, ulaganje u razvoj lokalne zajednice je jedan od važnih zadataka. „Donacija nameštaja beogradskim školama je jedan od načina da se uključimo u unapredjenje kvaliteta života šire lokalne zajednice,“ dodala je Babićeva.

Dragana Soćanin, predsednica Udruženja „Roditelj“, zahvalila se na donaciji: „Dakle, sa svim nameštajem koji smo dobili opremljena je kancelarija našeg udruženja i prostor koji je namenjen Centru za rani razvoj. Imajući u vidu da je Centar otvoren u julu mesecu ove godine, ova donacija nam je veoma značajna jer je doprinela da brže krenemo sa radom. Budući da smo planirali biblioteku igračaka i knjiga, novi ormari i komode će nam upravo tome poslužiti, a nove fotelje  za radionice sa roditeljima.”

 

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More