BeogradIzdvajamo

Istraživanje stavova nastavnika i roditelja o „besplatnim udžbenicima“

istraživanje

Udruženje RODITELJ danas u 12 časova u velikoj sali Medija centra oprganizuje Konferenciju za medije, povodom rezultata istraživanja stavova roditelja i nastavnika o projektu „besplatnih udžbenika“.

Na konferenciji pod nazivom  “Najzad znamo mišljenje roditelja i nastavnika”, biće prezentovani rezultati istraživanja o stavovima o besplatnim udžbenicima.

istraživanje  o udžbenicimaIzvor fotografije

Kao odgovor na mišljenje mnogih stručnjaka o neophodnosti sprovođenja istraživanja i ispitivanja mišljenja posrednih i neposrednih korisnika besplatnih udžbenika Udruženje Roditelj je organizovalo istraživanje o stavovima o besplatnim udžbenicima koje je sproveo Ipsos Strategic Marketing .

O rezultatima sprovedenog istraživanja, njihovom značaju i zaključcima koji se, na osnovu njih, mogu postaviti, govoriće  Saša Jovančević, sociolog iz Ipsos Strategic Marketing-a i Dragana Soćanin predsednica Udruženja Roditelj.

Direktan prenos konferencije možete da gledate na  internet strani Medija centra .

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More