BeogradIzdvajamoPodrška dojenju

Konkurs za najlepšu fotografiju dojenja

Povodom Nacionalne nedelje dojenja, koja se obeležava od 2. do 8. oktobra, Udruženje RODITELJ organizuje konkurs za najlepšu fotografiju na temu dojenja!
Svi Vi koji imate zabeležen ovaj divni trenutak i želite da učestvujete na konkursu, svoje fotografije nam možete poslati na e-mail adresu Udruženja: info@ roditelj.org.

Od svih fotografija koje budu prispele na konkurs biće napravljena izložba, a fotografije koje izabere žiri, dobiće i adekvatne nagrade.

Ovim konkursom želimo da podržimo dojenje kao najprirodniji i najbolji način ishrane beba.  U okviru obeležavanja Nacionalne nedelje dojenja planirane su i tribine na kojima će stručnjaci iz ove oblasti govoriti o najčešćim problemima sa dojenjem i razlozima zbog kojih majke odustaju od ovakvog načina ishrane beba.


USLOVI KONKURSA:

– Za konkurs za najlepšu fotografiju uzećemo u obzir radove prispele do 25. septembra 2006. godine.
– Svaki učesnik ima pravo da pošalje jednu fotografiju koja će konkurisati za nagradu (može i više fotografija ali će samo jedna ući u konkurenciju)
– Fotografije slati u digitalnom oobliku, poželjno je da zbog kvaliteta imaju rezoluciju 2272 x 1704
– Od fotografija prispelih na konkurs, žiri će izabrati najlepše tri , koje će dobiti vredne nagrade
– Od radova svih učesnika na konkursu napravićemo izložbu tokom Nacionalne nedelje dojenja.

Svaki učesnik na konkursu može da pošalje jednu fotografiju za takmičenje, a broj slika van konkurencije je neograničen. Izrađene fotografije nećemo vraćati a koristićemo ih (uz dozvolu autora) za publikacije i izdanja Udruženja „Roditelj“ ili naš web sajt.

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More