Događaji

Kulturno Leto u Čelarevu i poseta MODS-a Udruženju RODITELJ- Bačka Palanka

U okviru Kulturnog leta Čelareva, u subotu, 22. avgusta 2015. održana je treća Puzijada beba u organizaciji Udruženja Roditelj-Bačka Palanka.

Nakon puzijade, druženje roditelja i dece je nastavljeno predstavom „Dva mačora slatka i mišica Natka“.

Prvo mesto na Puzijadi osvojio je Nemanja iz Novog Sada,  drugo mesto Vukašin iz Čelareva i treće mesto Staša iz Bačkog Petrovca.

Gosti naše manifestacije bili su i direktor Mreže organizacija za decu Srbije (MODS) Saša Stefanović iz Niša i Dragana Soćanin, predsednica Udruženja RODITELJ iz Beograda. Oni su pomogli i u dodeli nagrada pobednicima Puzijade.

Organizacija predstave i Puzijade bila je u veštim rukama ekipe Roditelja Backa Palanka – Čelarevo: Srđan Radošević, Rade Kovačević, Snežana Drljača, Jasmina Kolek Šulc, Bojana Rujević i Bojana Kovačević Gerasimovska, predsednica Udruženja.

Direktor MODS-a, Saša Stefanović posetio je i naše prostorije koje se nalaze u Čelarevu, a tom prilikom smo predstavili i rad Udruženja i brojne radionice, manifestacije, programe i projekte koje realizujemo: Raspustilište i programe podrške roditeljstvu: Jaka porodica jača moje srce , Snaga porodice, podrška samohranim roditeljima, iskustvena grupa podrške razvedenim roditeljima.

Sponzori manifestacije: fondacija Dunđerski Carlsberg , Yugoštampa, Pirotehnika Losos, Restoran Dunav, Dado STR, Kulturni centar Čelareva , Caffe Grafit Čelarevo,  OŠ Zdravko Čelar,  Autoprevoznik Nikola Šarac i Raković Božidar, Impuls Radio i Bačkopalančki nedeljnik.

Od budućih programa, u najavi je da će programe podrške roditeljstvu od 2016. pružiti i Delhaize čije je rukovodstvo odlučilo da akcija preuzimanja svežeg odnosno deklasiranog voća i povrća (DViP) u njihovim prodavnicama počne 2016. u Bačkoj Palanci koje će biti podeljeno socijalno ugroženim roidteljima. Akciju će voditi UG Roditelj Backa Palanka.

Ekipa UG Roditelj BPDirektor MODS-a u poseti Puzijadadodela nagrada pobednicima Puzijadezajedničko slikanje sa pobednicimapredstava za decu

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More