DecaObrazovanje

Letnji program za decu

dete plusU okviru programa holističkog obrazovanja koje realizuje organizacija Obrazovanje plus, do nedavno su vođeni samo programi za odrasle – akreditovane programi stručnog usavrsavanja za vaspitače i učitelje, Da svako uči lako, u kojima su predstavljene tehnike i metode rada sa decom koje uključuju decu na svim nivoima i tako pospešuju proces razvoja kognitivnih veština, emocionalne pismenosti i socijalnih veština.

Ovog leta, prvi put organizuje se program za decu koji vode naši treneri:

  • Spremni za školu je ciklus od 8 radionica kroz koje predškolci imaju priliku da nauče slova po metodu angažovanja dece kroz pokret, ritam, pesmu, sliku i igru, za koji se koristi bukvar Da azbuku svako nauči lako (o bukvaru pročitajte na ovom linku). Radionice se održavaju u terminu od 17:00-18:30 utorkom i četvrtkom (7,9,14,16,21,23,28. i 30. jun) u našem prostoru na Slaviji. Tokom ovog perioda, organizovaće se savetovalište za roditelje. Za više detalja preuzmite poster (pdf 201KB).
  • Letnja školigraonica je dvonedeljni program za učenike od 1. do 4. razreda koji deci nudi priliku da, kroz zanimljive i podsticajne igre i aktivnosti za razvoj koordinacije, kritičkog mišljenja i timskog rada, razvijaju svoj kreativni potencijal, umeće komunikacije i socijalne veštine. Program se realizuje u periodu od 20. juna do 1. jula, svakog radnog dana od 9:00-13:00 u našem prostoru na Slaviji. Za više detalja preuzmite poster (pdf, 196KB).

Više o programima za roditelje, vaspitače i učitelje, možete pogledati na sajtu Dete plus.

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More