BeogradIzdvajamo

Mame, mislite malo i na sebe – Wellness i spa centri u Srbiji

wellnes spa srbijaKuća, deca, posao, porodica, mi mame (a i tate) nekako uvek sebe stavljamo na poslednje mesto! A znamo, vrlo dobro, da ako mi nismo zadovoljni i srećni, sve će trpeti – porodica najviše. Zato, s prvim danima proleća, imamo predlog za vas  – Udruženje RODITELJ želi da Vam predstavi saradnju s novim zanimljivim portalom koji će vam pomoći da odaberete pravo mesto za uživanje – spa centar.

U pitanju je sajt gde na jednom mestu možete da vidite ponudu wellness i spa salona, imaju saune, masažu, pilates, đakuzi, i ostale mogućnosti za uživanciju. Naročito dobra stvar je pretraživanje salona,  prema  vrsti usluge, kao i gradu u kojem se centar nalazi.

Tako možete ,  na primer,  ukucati  Beograd + masaža i videti šta se sve nudi u o glavnom gradu od ovih usluga. Možete da vidite i  spisak zanimljivih banja i planina koje nude wellness i spa usluge. Tamo, odlazak na porodično uživanje, makar na vikend, uopšte nije loša ideja.

Sajt Wellness-Spa.rs za sada ima ostvarenu saradnju sa 30 centara i sigurno ima ambiciju da popiše sve centre u Srbiji, kojih prema našim saznanjima ima oko 90. Ono što bi možda bilo još bolje je da mame i tate, kojima je kućni budžet često ograničen, znaju i koliko će  to zadovoljstvo da ih košta. Mada je za većinu centara i banja ostavljen link do  njihovog sajta (gde se mogu najčešće videti cenovnici) roditeljski predlog za ovaj  pretraživač je da se ubace i cene, kao i obavezno akcije i popusti, promo usluge koje saloni nude.

Za one kojima nije baš jasno šta je to spa i wellness u Srbiji, tu su i tekstovi  u magazinu Wellness – Spa koji će vam pružiti osnovne informacije o ovim zadovoljstvima za sva čula. Nadamo se da će Udruženje RODITELJ razvijajući saradnju sa portalom Wellness spa.rs moći da obraduje zauzete mame i tate novim informacijama i pogodnostima za njih.

Za više informacija pogledajte sajt Wellnes spa.

Stranu na Facebook – u posvećenu Wellness i spa centrima Srbije  http://www.facebook.com/wellness.spa.rs kao i twitter nalog http://twitter.com/#!/WellnessSpaRS

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More