IzdvajamoNovi SadPodrška dojenju

Nedelja dojenja u Novom Sadu 2. avgusta

Ovogodišnju Nedelju dojenja Udruženje RODITELJ obeležava u Beogradu, ali i Užicu u Novom Sadu. Pozivamo sve mame, trudnice, i članove njihovih porodica da dođu na obeležavanje Nedelje dojenja u Novom Sadu, 2. avgusta od 17 časova:

Pozivamo vas da nam se pridružite na Štrandu u petak 2. avgusta od 17h do 19h u okviru manifestacije Kulturno leto.

IMG_2536

Radionica koju će održati naše Savetnice za dojenje odvijaće se u okviru programa Kulturnog leta. Centralna lokacija biće ispod mosta, na betonskom delu, gde će sve biti spremno da ugosti mame sa bebama, trudnice, ali i njihove porodice. Naše mame savetnice, obučene da pružaju podršku i daju savete u vezi sa dojenjem održaće radionicu: Zašto je dojenje važno? 

Ove godine Svetska nedelja dojenja se obeležava u znaku Vršnjačkog savetovanja i posebnu pažnju posvećujemo značaju podrške dojenju koje majkama pružaju grupe za podršku i mame-savetnice, takozvane “vršnjačke savetnice”. Vršnjačke savetnice su majke koje su već dojile i dodatno su obučene kako da svoje iskustvo u dojenju i prevazilaženju problema kod dojenja, prenesu majkama u vidu saveta i podrške.

Dođite i upoznajte naše mame savetnice za dojenje,postavite pitanje, podelite vaše iskustvo sa nama!

Za više informacija o Nedelji dojenja u Novom Sadu posetite naš sajt www.svetskanedeljadojenja.rs

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More