BeogradIzdvajamo

Nove besplatne radionice

Udruženje RODITELJ otpočinje ciklus besplatnih radionica na temu kvalitetnog i uspešnog roditeljstva. Radionice se odvijaju u okviru projekta „Ja, roditelj!“ koji je finansijski podržao gradski Sekretarijat za dečju zaštitu.

Radionicama nastojimo da približimo roditeljima neke od tema koje ih najviše zanimaju, da zajedno dođemo do odgovora i razrešenja nekih od dilema pitanja roditeljstva danas.

Radionice će se odvijati u prostorijama udruženja RODITELJ u Beogradu vikendom pre podne, sa maksimalnim brojem učesnika do 12 roditelja + još toliko dece.

Radionice su tako osmišljene da deca, na njima prilagođen način, istovremeno obrađuju iste teme koje se predstavljaju roditeljima, odvojeno, u drugoj prostoriji sa pedagogom.

Poželjno je da nam se priključe roditelji dece sa smetnjama u razvoju, roditelji i deca iz jednoroditeljskih porodica, hranitelji, usvojitelji itd., kako bismo obogatili dragocenu razmenu iskustava.

Ukupan broj predviđenih radionica je 4, s tim da postoji mogućnost povećanja broja ukoliko bude veće zainteresovanosti.

Bilo bi poželjno da se u startu prijavite na sve 4, a najmanje na 2 kako biste sebi omogućili nesmetani kontinuitet i prošli kroz sve zanimljive sadržaje koje smo vam pripremili.

Prva radionica održaće se u subotu, 13.11.2010. sa početkom u 11h, u TC Zemunikum, lokal 44.

Prijave na mail: info(at)roditelj.org i tel. 064-32-92-040

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More