BeogradBezbednost dece u saobraćajuIzdvajamoSigurnost dece

Novi besplatan pregled auto – sedišta u Beogradu

Bezbednost dece u saobraćaju

U subotu, 22. marta 2014. godine, od 15 do 17 časova Udruženje Roditelj će organizovati  još jedan BESPLATAN PREGLED AUTO-SEDIŠTA u Beogradu na parkingu iza Sava Centra (prvi izlaz sa Gazele, parking je besplatan).10002950_274468422722003_1144806272_n

Savetnice za auto-sedišta će svim zainteresovanim roditeljima i vozačima proveriti da li su auto-sedišta primerena uzrastu deteta, da li su dobro postavljena u automobil  kao i da li je dete u njima pravilno vezano. Vozače molimo da ponesu, ako ih imaju, originalna uputstva za korišćenje auto-sedišta i da, ako mogu, sa sobom povedu dete jer će se tako najefikasnije proveriti ispravnost sedišta.

Auto-sedišta su jedina optimalna zaštita za dete prilikom sudara, a ako se pravilno koriste mogu da spreče smrtne ishode i teške povrede čak i za do 90%, u zavisnosti od vrste auto-sedišta. Na žalost, prema našem iskustvu, više od 90% dece nije pravilno vezano u auto-sedištima ili ona nisu pravilno pričvršćena u automobilu.

Zato, pozivamo roditelje, ali i sve druge vozače da dođu kako bismo zajedno obezbedili  što sigurniju vožnju za što veći broj mališana.

ZA sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 064/800-41-82

 

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More