Aktuelni projektiPodrška dojenju

Obeležavanje Svetske nedelje dojenja 2016

Svetska nedelja dojenja obeležava se od 1. do 7. avgusta u više od 170 zemalja širom sveta.SND16

Udruženje Roditelj ove godine slavi 10 godina postojanja i isto toliko godina obeležavanja svetske nedelje dojenja u Srbiji.

Udruženje RODITELJ ima nameru da informiše i uključi što više aktera u promociju dojenja i podršku trudnicama i majkama koje doje. Naša kampanja će ove godine imati nekoliko faza – odvijaće se od početka Svetske nedelje dojenja u avgustu i trajaće do početka oktobra kada se obeležava Nacionalna nedelja dojenja. Predviđene su različite aktivnosti: savetovališta, informisanje, okrugli sto i, naravno, centralna manifestacija koja ovog puta neće obeležiti samo Svetsku nego i Nacionalnu nedelju dojenja.

  • Savetnice za dojenje u Novom Sadu, u sredu, 3.08.2016. u 18 h organizuju dvosatnu besplatnu radionicu o dojenju: od pripreme grudi za dojenje do prestanka dojenja. Takođe, moći ćete i da dobijete više informacija o radu Savetovališta za dojenje Udruženja Roditelj, kao i da učestvujete u nagradnoj igri i dobijete neki od poklona koje su vam pripremili naši sponzori. (više o akciji pogledajte OVDE)

  • U  Beogradu u ČETVRTAK, 4.08., PETAK, 05.08. i SUBOTU, 06.08.2016. u periodu od 17h do 19h Savetovalište organizuje lokalna druženja za trudnice i mame sa savetnicama za dojenje na različitim lokacijama, a detaljnije pogledajte OVDE
  • O nagradnoj igri koja traje do 07.08.2016.  možete više pročitati OVDE
  • U Beogradu su nam se priključili pojedini kafići i restorani koji će obezbediti gratis osveženja za trudnice i majke sa bebama tokom prve nedelje avgusta ( više o ovoj akciji pročitajte OVDE)

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More