BeogradCentar za rani razvojDogađajiRoditeljstvo

Podržite kampanju „Roditelj plus – batine minus“, druženje u Domu omladine

Zaštitnik građana Republike Srbije i Mreža organizacija za decu Srbije (MODS) Vas pozivaju da zajedno sa svojom decom podržite kampanju „Roditelj plus=batine minus“ i potpišete Deklaraciju roditelja Srbije u Domu omladine u Beogradu (sala Amerikana) 27. novembra 2014. godine sa početkom u 17 časova. Na ovaj način ćemo dati svoj doprinos obeležavanju Svetskog dana deteta i 25 godina od usvajanja Konvencije o pravima deteta.

Dogašaj će otvoriti Gordana Stevanović, zamenica zaštitnika građana i članovi panela mladih savetnika Zaštitnika građana i saveta dece MODS.  Ovo će biti prilika da poznati roditelji ali i svi ostali roditelji predstave svoja iskustva i primere dobre prakse,  a potpisujući Deklaraciju poslaće poruku da je moguće decu odgajati bez batina.

Roditelj plus deklaracija

Druženju će prisustvovati i roditelji iz Udruženja Familia, Roditelj, i njihovog Centra za rani razvoj, NVO Atina,  stručnjaci i umetnici, koji će raditi sa decom na kreativnim radionicama.

„Roditelj plus – batine minus“ je afirmativna kampanja koju su pokrenule članice MODS-a ali i kampanja svih roditelja u Srbiji koji žele da svoju decu odgajaju nenasilnim metodama. Deklaraciju je do sada potpisalo više od 3.000 roditelja.

 

 

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More