DogađajiMagazin

Poznati se pridružili klubu prijatelja MODS – Svim srcem za decu Srbije

Poznati se pridružili klubu prijatelja MODS - Svim srcem za decu Srbije

Beograd, 31. mart 2016 – U Hotelu Courtyard by Marriott u Beogradu, koji je bio domaćin skupa, održan je sastanak „Kluba prijatelja MODS – svim srcem za decu Srbije!“. Tom prilikom potpisani su Memorandumi o saradnji sa ambasadorima Mreže organizacija za decu Srbije – Aleksandrom Radović, Anom Stanić i Vasilom Hadžimanovim, koji je otvorio skup svojom poznatom jazz kompozicijom. Istaknuta je zahvalnost i ambasadorima Mreže organizacija za decu Srbije, koji su bili sprečeni da dođu, vaterpolistima reprezentacije Srbije, koji su nedavno snimili promotivni spot, koji afirmiše prava deteta i misiju Mreže organizacija za decu Srbije.

Poznati se pridružili klubu prijatelja MODS - Svim srcem za decu Srbije

Skup je otvorila predsednica udruženja „Roditelj“ i predsednica UO MODS Dragana Soćanin, koja je istakla značaj saradnje sa ambasadorima MODS-a, koji će se uključiti u promovisanje prava deteta u Srbiji. Prezentaciju programskih ciljeva MODS-a održao je direktor Mreže organizacija za decu Srbije Saša Stefanović. Obratili su se i članovi nadzornog odbora Aleksandra Jović iz UNICEF-a, Upravnog odbora Marija Petrović iz Centra za prava deteta i predstavnica Agroinvest Fondacije, Iva Kljakić. Skupu je prisustvovala predstavnica domaćina Hotela Courtyard by Marriott Ivana Šajković, saradnik MODS-a Vlada Zarić iz Leo Burnnet-a, zadužen za digitalne medije i Neda Salai, koja je zadužena za marketing i korporativne komunikacije Mreže organizacija z adecu Srbije.

Kompanije koje su prisustvovale „Klubu prijatelja MODS – svim srcem za decu Srbije!“ su : Aksa Kids Mega Store (Jelena Stančić ), HalkBank (Fatih Karaca i Maja Naumovska), Pertini (Milica Šaponjić ) i Metro Cash and Carry  (Andrea Radonjić). Istaknuta je posebna zahvalnost Jeleni Stančić i kompaniji Aksa Kids Mega Store, koja je prva podržala Mrežu organizacija za decu Srbije i omogućila da se otvori Konkurs za maskotu MODS, koja će se proizvoditi u vidu dečije igračke i koristiti u animiranim filmovima, koji promovišu dečija prava i misiju MODS-a. Pružajući podršku Mreži organizacija za decu Srbije, Aksa želi da podrži aktivnosti usmerene na zaštitu dece i unapređenje njihovog položaja u društvu u svim sferama života. Predstavnici Mreže organizacija za decu Srbije su najavili sledeći skup u septembru ove godine.

Izvor: Mods

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More