Bezbednost dece u saobraćaju

Priključite se šetnji „Koračajmo zajedno“

U Beogradu su samo tokom 2012. godine život izgubila 54 pešaka! Ove nedelje obeležava se 2. globalna UN nedelja bezbednosti saobraćaja sa fokusom na bezbednost pešaka.

koracajmo zajedno

Pod parolom “Koračajmo bezbedno“, pozivaju se svi pešaci, veliki i mali, mladi i stari, da se pridruže manifestaciji ove poruke u nedelju 12. maja 2013. godine od 11 časova kroz veliku šetnju našim ulicama. Udruženje Roditelj posebno poziva sve roditelje da se zajedno sa svojom decom pridruže, budu viđeni i pošalju poruku svim vozačima da na njih obrate pažnju .

Šetnja će se odvijati ulicama Kralja Milana i Terazije, koje će biti zatvorene za saobraćaj, od Trga Slavija do Palate Albanija. Sa nama će šetati i popularni Pažljivko kao i volonterski timovi Crvenog Krsta, koji će demonstrirati osnove prve pomoći.

Organizatori ove manifestacije su Agencija za bezbednost saobraćaja, Auto-moto savez, Crveni krst, MUP, Kancelarija za mlade Beograda i Saobraćajno-tehnička škola Zemun.

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More