Izdvajamo

Prvi prolećni festival zdravlja

Prvi prolećni festival zdravlja, ishrane, dijetetike, velnesa alternativne medicine, nege…biće održan u Domu vojske Srbije 16. i 17. aprila od 10 do 20 sati. Na skupu će učestvovati nekoliko domova zdravlja, priznati lekari, farmaceutske kuće, ordinacije, instruktori fitnesa i raznih sportova, kozmetičari, stručnjaci iz sveta velnesa i banjskog turizma, oni koji se bave zdravom ishranom…


Cilj festivala je da građani dobiju informacije i savete stručnjaka iz različitih oblasti i da na jednom mestu nađu niz sadržaja koji će im pomoći da očuvaju zdravlje i unaprede kvalitet života. Stručnjaci će ovom prilikom sve zainteresovane građane moći da podsete na značaj prevencije i upoznaju domaće tržište sa zdravstvenom ponudom Srbije.

Manifestacija je praćena akcijom – „Uvedimo zdravstveno vaspitanje u osnovne škole”, koja će biti sprovedena tako što će se na skupu sakupljati potpisi učesnika i posetilaca festivala. Ujedno će biti sprovedena i anketa o tome koliko naši građani žive zdravim načinom života.

Promoteri manifestacije, koja se održava u organizaciji časopisa „Tvojih 5 minuta” su ugledni lekari, poznate ličnosti i novinari iz gotovo svih uglednih medijskih kuća.

Oficijena voda Prolećnog festivala zdravlja biće „Mivela”, a sponzor budućnosti je „Merkur osiguranje”. Među brojnim pokroviteljima manifestacije su Lekarska komora Srbije, Crveni krst Srbije i Sportski savez Srbije, a medijsku podršku je pružio časopis „Viva”. Neki od prijatelja Festivala su Udruženje „Roditelj” i Društvo za borbu protiv šećerne bolesti.

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More