Izdvajamo

Radionica „Srećne, negovane i zdrave mame i bebe“

Centar za mame vas poziva na besplatnu radionicu „Srećne, negovane i zdrave mame i bebe“ koja će se održati u nedelju 12. januara 2014. godine. Radionica će se održati u tržnom centru Ušće, u prostorijama Sensa grada sreće na drugom spratu i trajaće od 15.00 do 16.30h.

Radionica je namenjena svim ženama, majkama, dojiljama i trudnicama i na njoj će se govoriti o pravilnoj nezi kože lica i tela u toku trudnoće i dojenja, kao i posle svih tih faza i o pravilnoj nezi beba. Koža je naš najveći organ i treba je pravilno tretirati kako bi što duže sačuvala svoj zdrav izgled i funkciju. Takođe ćemo pričati o razlikama izmedju jednokratnih pelena i prirodnih koje mogu da se peru, kao i zašto treba izbegavati hemiju kod dece.

Radionica srecne bebe

Radionica će biti interaktivnog karaktera i vaša pitanja su dobrodošla.  Radionicu vode Olivera Beader, mama i dugogodišnja stručna savetnica u oblasti pravilne nege kože pri kompaniji „Oriflame” i Sonja Dakić, mama dvoje dece i uspešna preduzetnica ličnog brenda DAJ DAJ pelene od bambusa.

Centar za mame je udruženje građana koja se zalaže za radna prava mama, organizuje besplatne treninge i radionice, umrežuje i podržava mame i promoviše zdrav i aktivan stil života.  Zbog ograničenog broja mesta, molimo vas da se prijavite na centarzamame@gmail.com.

Mame sa bebama u naručju su dobrodošle!

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More