Press clipping

Radost deci

Niš- Malim pacijentima koji se leče na Dečjoj hirurškoj klinici u Nišu jučerašnji bolnički dan bo je lepši i radosniji od ostalih. Učenici OŠ „Vožd Karađorđe“ koji su im poklonili predstavu „Fina Žozefina“ i pevač Dejan Najdanović Najda koji je za njih svirao i pevao učinili su da bar za tren zaborave na strah i tegobe zbog kojih su u bolnici, i da se malo zabave. Mališani su uživali, a dobili su i poklončiće kojima su se iskreno obradovali.

Ovu humanu akciju pod nazivom „Smehotres“ organizovalo je Udruženje „Roditelj“, ogranak niš, sa ciljem da najmlađim pacijentima, kroz pozorišne predstave, kvizove i takmičenja, boravak u bolnici ispune novim i drugačijim sadržajima, prilagođenim njihovom uzrastu i potrebama. – Podržali smo akciju Udruženja „Roditelj“ a to ćemo raditi i ubuduće. Najdragocenije u svemu što su deca poklonila radost, ljubav i pesmu drugoj deci, kojoj je to sada najpotrebnije, rekao je dečji hirurg Živojin Spasić.

Naše, jun 2007.

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More