Roditelj info centar

Savetovalište na Adi 11.jula od 16 do 20h

Roditelji  i budući roditelji koji ove subote posete Adu ciganliju, na lokaciji preko puta restorana Jezero mogu da se od 16 do 20 sati obrate za savet volonterima i volonterkama Udruženja RODITELJ, u okviru vršnjačkog savetovališta „Roditeljski info centar“.

Projekat, koji u saradnji sa Aksa bebi planetomUdruženje RODITELj sprovodi tokom leta na  lokacijama gde šetaju roditelji s decom i budući roditelji, ima za cilj da kroz neformalne grupe za podršku i savetovanje pomognu roditeljima male dece i onima koji tek čekaju prinove da se snađu u zahtevnom svetu roditeljstva. Sve trudnice koje posete štand, od našeg spozora Akse na poklon će dobiti DVD  sa smernicama za prvom opremanje bebe.

Ove subote, naše Savetovalište radiće zajedno s „Mama parkom“, a  savete o ishrani sugrađani mogu da dobiju od  Milke Raičević, nutricioniste. Naši volonteri i volonterke biće tu da pomognu u traženju odgovora, a ako ne možemo da pomognemo iz sopstvenog iskustva, pitanja će  upućivati na prave adrese.

Tokom jula, na Adi ciganliji održaćemo dva Savetovališta „Roditeljski info centar“,11. i 25. jula od 16 do 20 časova.

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More