Izdvajamo

Udruženje RODITELJ „Zvezda Beograda“

Na dodeli priznanja „Zvezde Beograda” u Starom dvoru, Udruženje RODITELJ je nagrađeno za projekat „Roditeljski info-centar – prve godine su najvažnije“.

Izvor fotografije www.beograd.rs.

Agencija za evropske integracije i saradnju sa udruženjima je ove godine po treći put organizovala dodelu ovog priznanja, koje je dodeljeno ukupno petnaest organizacija civilnog društva za najbolje projekte finansirane iz budžeta grada Beograda tokom 2012. godine.

Za projekat „Roditeljski info-centar – prve godine su najvažnije“ priznanje je uručila gradska sekretarka za obrazovanje i dečju zaštitu Ljiljana Jovčić koja je istakla da je Udruženje Roditelj sve ove godine, otakako postoji Sekretarijat, bilo putokaz šta još treba da se uradi u sistemu predškolstva, kako bi se roditeljima pružle kvalitetnije usluge i kako bi se osnažili kapacitet porodice. „Mi smo sa velikim zadovoljstvom realizovali ovaj projekat i nadamo se da će, na osnovu onoga što je pokazao, to ubuduće biti još jedna od takozvanih servisnih usluga koja će se pružati u okviru predškolskih ustanova na teritoriji grada Beograda“, napomenula je Ljiljana Jovčić.

Aktivnosti u okviru projekta „Roditeljski info-centar – prve godine su najvažnije“ usmerene su na isticanje važnosti teme koja se tiče ranog razvoja dece sa fokusom na uspostavljanje intergisanog centra za podršku roditeljima dece u periodu ranog razvoja.

 

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More