IzdvajamoNovi Sad

Zaštitimo sebe i druge

Udruženje građana „RODITELJ Novi Sad“ i Klub Borilačkih veština „BELI ANĐEO“  vas pozivaju na predstavljanje projekta

ZAŠTITIMO SEBE I DRUGE

31.januara 2012. godine sa početkom u 10,00 časova
u sportskoj sali Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“ u Sremskoj Kamenici.

Projekat su pokrenuli treneri realnog aikida iz Kluba borilačkih veština „Beli anđeo“ sa ciljem pružanja podrške licima , prevashodno deci, koja se pretrpela neki vid nasilja, ali je projekat zbog velikog interesovanja otvoren i za sve druge zainteresovane polaznike.
Realni aikido nije samo borba, to je veština jačanja uma i tela,motorike i orijentacije, samokontrole i jačanja samopouzdanja, prepoznavanje napada (šta je to napad,kakav može da bude), pružanje otpora i kakav otpor može da bude…Polaznici, tj učesnici u ovom projektu će imati priliku da  uz  pomoć  sertifikovanih trenera  savladaju osnove  ove borilačke veštine, ali i da u posebnim psihološko edukativnim radionicama saznaju sve  i o drugim nenasilnim načinima rešavanja konflikata.

 

Sve informacije o ovom projektu, načinu prijavljivanja dece, ili drugih lica se mogu dobiti na tel: 064 33 77 983 ( dr  Dragana Ćorić, UG Roditelj) a same grupe polaznika će biti formirane najkasnije do 5. februara i početi sa radom.

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More