I roditelji se pitajuIzdvajamoObrazovanje

Konkurs: Obrazovanje za 5+ (namenjen prosvetnim radnicima i roditeljima)

Fondacija za otvoreno društvo i UNICEF vas pozivaju da se prijavite na konkurs i učestvujete u radu klubova Partnerski za obrazovanje u vašoj lokalnoj zajednici da bismo zajedno pokrenuli promene u obrazovanju.

Ukoliko ste roditelj ili se bavite prosvetnim radom i smatrate da svako dete u školi treba da se oseća prihvaćeno i bezbedno.

Želite da se borite da sva deca ostvare svoje pravo da se obrazuju i slažete se da svako u sistemu obrazovanja treba da bude odgovoran za svoj rad.

Želite da vidite suštinske promene u vašoj lokalnoj zajednici.

Prijavite se na konkurs Fondacije za otvoreno društvo i UNICEF-a koji omogućava roditeljima i prosvetnim radnicima podršku da u svojoj lokalnoj zajednici zajednički pokrenu promene u obrazovanju.

Prijave su moguće do 30. decembra.


Cilj projekta Formiranje nacionalne asocijacije nastavnika i roditelja – Partnerski za obrazovanje je osnaživanje prosvetnih radnika i roditelja da razviju partnerstvo i ojačaju svoj uticaj na školskom, opštinskom i nacionalnom nivou.

Projekat se realizuje u 10 opština u kojima će biti osnovani klubovi partnerstva za obrazovanje. Podržaćemo vas da kroz razvijanje aktivizma, saradnje i zajedničke akcije u lokalnoj sredini radite na udruženom rešavanju problema u obrazovanju.

Rezultat rada klubova daće smernice za zajedničko delovanje na nacionalnom nivou kroz osnivanje i rad Nacionalne asocijacije nastavnika i roditelja Partnerski za obrazovanje.

Preuzmite ovde tekst konkursa:Konkurs Partnerski za obrazovanje

vizual za FB

 

 

 

 

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More