Izdvajamo

Konkurs za najlepšu fotografiju dojenja, slavimo Svetsku nedelju dojenja 2014

Majčino mleko nije samo hrana – momenti dojenja su oni savršeni trenuci bliskosti i povezivanja majke i bebe. Ti momenti često bivaju zabeleženi okom kamere i pokazuju koliko je dojenje prirodno, lepo i sjajno i za mamu i za bebu.

Udruženje RODITELJ po deveti put obeležava Svetsku nedelju dojenja, i tim povodom objavljuje poziv za konkurs za najlepšu fotografiju dojenja.

Tema ovogodišnje Svetske nedelje dojenja i tema našeg konkurs je „DOJENJE: pobednički poen – za život!“

unnamed

Podelite sa nama Vaše najlepše trenutke dojenja, pomozite nam da podignemo svest o važnosti dojenja i produženog dojenja, podržite i promovišite dojenje sa nama, a mi ćemo nagraditi najlepše fotografije.

Konkurs traje od 18. jula do 1. avgusta. Dobitnici nagrada biće saopšteni na završnoj manifestaciji povodom obeležavanja Svetske nedelje dojenja, 3. avgusta na Zemunskom Keju (kod restorana Venecija). Manifestacija počinje od 17 časova.

 

Fotografije šaljite na e – mail dojenje@roditelj.org sa naznakom za Foto konkurs.

Od podataka, dostavite nam ime, prezime i uzrast deteta, kao i telefon na koji možemo da vas kontaktiramo.

 Pravila konkursa:

Slati fotografije u digitalnom formatu, (treba da budu najmanje 200 px po kraćoj strani).

  1. Možete poslati više fotografija, ali će samo jedna ući u konkurenciju za nagradu. Vi možete sami naznačiti koja će to fotografija biti, a izbor može izvršiti i žiri.
  2. Konkurs traje od 18. do 31. jula 2014. godine
  3. Pristigle fotografije biće objavljene na sajtovima Udruženja RODITELJ, kao i na društvenim mrežama – Facebook strani Udruženja RODITELJ i twitter nalogu Udruženja RODITELJ
  4. O izboru najboljih fotografija odlučivaće tročlani žiri.
  5. Najbolje fotografije biće nagrađene poklonima naših sponzora.


NAPOMENA:
Slanjem fotografija na foto konkurs Udruženja RODITELJ “DOJENjE: pobedonosni poen – za život!”, dajete svoju neopozivu saglasnost Udruženju RODITELJ da bez naknade objavljuje prispele fotografije Vas i Vašeg deteta na svojim Internet i Facebook stranicama, drugim društvenim medijima, kao i da ih po potrebi koristi u sadržajima svojih štampanih i online materijala.

 

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More