Beograd

Obeležavanje Svetske nedelje dojenja 2012

Waba logo za 2012

Udruženje RODITELJ Vas sa velikim zadovoljstvom poziva da se pridružite ovogodišnjoj, a na svetskom nivou, jubilarnoj 20-oj po redu kampanji povodom Svetske nedelje dojenja. U ovoj godini posebnu pažnju posvećujemo svemu što je tokom prethodne dve decenije učinjeno na globalnoj i nacionalnoj promociji dojenja, sumiramo rezultate, procenjujemo njihove efekte i planiramo dalje korake: Razumimo prošlost da bismo mogli da planiramo budućnost!

Waba logo za 2012Udruženje RODITELJ će sedmi put za redom obeležiti Svetsku nedelju dojenja na način na koji se obeležava u više od 150 zemalja širom sveta.

Centralna manifestacija „Dojite s ponosom“ tradicionalno će se održati 5.avgusta na Zemunskom keju (kod Letnje pozornice na šetalištu) sa početkom u 17 časova.

Opširnije informacije pročitajte na našem sajtu o dojenju.

 

GENERALNI SPONZOR CENTRALNE MANIFESTACIJE OBELEŽAVANJA SND 2012

Zašto ROSA?

ROSA je prirodna slabomineralna negazirana voda koja sadrži malu količinu rastvorenih mineralnih materija i ne opterećuje organizam.  Zbog toga se može upotrebljavati svakodnevno u neograničenim količinama. Rukovodeći se time da je voda izvor života, kao što je i kap majčinog mleka izvor života za bebe, Rosa u saradnji sa Institutom za neonatologiju, već treću godinu za redom, realizuje projekat podrške razvoju prve Banke humanog mleka u Srbiji. U okviru projekta, koji se sprovodi pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja, Banka mleka opremljena je najsavremenijim medicinskim uređajima i dostavnim vozilom te je omoguceno njeno uspešno funkcionisanje. Sve mame koje mogu i žele da doniraju svoje mleko, mogu se obratiti Odeljenju za majke dojilje Instituta za neonatologiju u Beogradu na broj telefona 011 36 30 127. Više informacija o Banci mleka može se naći nawww.bankamleka.rs.


SPONZOR CENTRALNE MANIFESTACIJE OBELEŽAVANJA SND 2012

  Banka intesa logo - sponzori Svetske nedelje dojenja 2012

Centralna manifestacija obeleležavanju SND 2012 realizuje se uz pokroviteljstvo Ministarstvo zdravlja, Sekretarijata za zdravstvo Grada Beograda i Gradske opštine Zemun uz podršku Prijatelja manifestacije: Beluga, Tehnokids, Dexyco, Daj-daj pelene, Hug Bug i Pipika pinjate.
 

DONIRANJEM MLEKA PODRŽITE ZIVOT!

Na institutu za neonatologiju u Beogradu prikuplja se humano mleko za novorođenčad čije  mame nisu u mogućnosti da doje. Kako je majcino mleko istovremeno i hrana i lek za prevremno rođene bebe, na ovaj način najmlađima se pruža najzdravija i najprirodnija ishrana. Ukoliko želite i možete da donirate svoje mleko, molimo Vas obratite se odeljenju za majke dojilje Instituta za neonatologiju u Beogradu na broj telefona 011/36-30-127. Više informacija o banci mleka možete naći na sajtu www.bankamleka.rs

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More