Užice

Prijavite bebe za užičku Puzijadu

Po četvrti put Udruženje „Roditelj“ Užice, organizuje Puzijadu, takmičenje za najmlađe i najslađe sugrađane, povodom obeležavanja Svetse nedelje dojenja.

Puzijadu je planirana za sredu, 1. avgust, na Trgu, sa početkom u 18 sati. Program će početi sa spontanim druženjem uz razmenjivanje iskustva sadašnjih i budućih roditelja sa majki sa stručnjacima iz oblasti dojenja. U isto vreme će se održati i „Pilatesom za decu, majke i buduće majke“ pod vođstvom naše saradnice, prof. fizičke kulture, Ane Bralović, koja već 2 godine u savetovalištu održava pilates za trudnice, i koja će pokazati zainteresovanim posetiocima vežbe za opuštanje.

Za to vreme će roditelji prijavljenih beba doći po svoje brojeve, i u 19h će početi samo takmičenje najmlađih u puzanju. U zavisnosti od prijavljenih odrediće se dužina staze, ali to neće biti više od 3 kruga. Da bi takmičenje bilo fer, puzavci će biti raposređeni po uzrastu.

Bake, deke, mame i tate mogu prijaviti svoje mezimce na broj telefona  064/208 -27- 72    pri čemu će ostaviti osnovne podatke o detetu, datum rođenja i svoj kontakt telefon kojim ćemo ih informisati o svim eventualnim promenama, kao i obavestiti ih još jednom pred samu manifestaciju.

 

 

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More