IzdvajamoUžice

Pilates za trudnice u Užicu

Pilates za trudnice u Užicu

Pilates za trudnice se već godinama sa uspehom održava u organizaciji Udruženja ,,Roditelj“, a u okviru psiho-fizičke pripreme trudnica u savetovalištu za žene užičkog dispanzera.

Prema rečima načelnice ginekološko-akušerske službe, dr Vesne Misailović, saradnja je značajna, a škola za roditeljstvo, sa svim zastupljenim temama,  uvek posećena od strane budućih majki.

Današnjem času prisustvovao je i dr Aleksandar Raketić, zastupnik firme Bio Save, koji je budućim majkama prezentovao mogućnosti skladištenja matičnih ćelija i ovom prilikom donirao nove strunjače i pilates lopte, kao i relaks jastuke za trudnice.

Zahvaljujući firmama Vinex etil i Wagen auto prostor je obogaćen i novim rekvizitima, poput obručeva i rastegljivih fitnes traka za vežbanje.

Potom je savetnica za montiranja dečijih auto-sedišta, članica Udruženja ,,Roditelj”, Gordana Kojadinović, ukratko demonstrirala pravilne načine postavljanja svih tipova auto sedišta, kao i pravilno vezivanje dece u njima. Ona tokom godine obavlja besplatne preglede i montiranja za savesne sugradjane u firmi ,,Gazela auto”.

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More