Centar za rani razvojDeca

ProPolis books i Roditelj poklanjaju knjigu

Draga deco i roditelji, vreme za još jedno nagrađivanje koje organizujemo zajedno sa izdavačem knjiga ProPolis Books. Ovog meseca jednog srećnog ljubitelja knjiga nagrađujemo sa knjigom:

Agencija za roditelje

Dejvid Badijel

Agencija za roditelje, Dejvida Badijela, engleskog autora kog već zovu naslednikom Dejvida Valijamsa je vragolasta, humoristična, smešna do suza i očaravajuće iskrena priča o dečaku koji žudi da zameni svoju porodicu, jer postojećoj zamera mnogo toga. Ali – pazi šta želiš, mogu želje i da ti se ostvare.
 
Miki Benet ima devet godina (skoro deset i planira tematsku rođendansku žurku) i ima listu stvari koje zamera svojim roditeljima: što nisu kul, što su siromašni, umorni, strogi, zahtevni i bolji prema njegovim sestrama. Što mu ne kupuju video-igrice, što ga teraju rano na spavanje, što nikada nisu napravili sjajnu žurku za njegov rođendan i što nisu glamurozni ni slavni, kakvi su svi odrasli u maminim časopisima. 

Pet dana pre desetog rođendana, Miki se posvađao sa porodicom. Zalupio vrata sobe ponavljajući da bi želeo da ima druge roditelje
Iznenada se pojavljuje tajanstveno svetlo i otvaraju se vrata sveta u kom je moguće birati i isprobavati roditelje. I vraćati ih ako si nezadovoljan. Sveta u kojem postoji Agencija za roditelje koju vode deca.
 
O piscu: Dejvid Badijel (1964) je engleski komičar, te-ve voditelj, scenarista i pisac. Piše i za odrasle, a Agencija za roditelje je njegov prvi dečji roman, koji je odmah po objavljivanju osvojio Roald Dal nagradu (izuzetno značajna nagrada zahumorističku dečju književnost). Strastveni je ljubitelj fudbala i autor nezvanične himne svetskih i evropskih fudbalskih kupova. Sa Dejvidom Valijamsom radio je još na seriji Little Britain, koja ih je obojicu proslavila i možda je ta saradnja doprinela da obojica razviju sličan smisao za humor, deci tako pitak i blizak.

U saradnji sa izdavačem knjige  ProPolis Books, darujemo jedan primerak ove knjige. Sve što je potrebno je da odete na Facebook stranicu Centra za rani razvoj Beograd (https://www.facebook.com/CRRBG/) i ispod objave o ovoj knjizi da napišete komenar.

Igramo se do četvrtka 30.3.2017. godine do 16h kada ćemo pomoću sajta random.org objaviti pobednika.

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More