Bezbednost dece u saobraćajuIzdvajamo

Održana obuka za pravilnu upotrebu dečijih auto-sedišta u opštini Zemun

Kada razmišljamo o deci prve dve stvari koje bi trebalo da se obezbede za njihov siguran rast i razvoj jesu zdravlje i bezbednost. Kada govorimo o bezbednosti najvažniji deo jeste bezbednost dece u saobraćaju. Ova tema često zna da bude zanemarena rečenicom „Neće se to nama destiti“, ali mi ne možemo da znamo šta će se desiti i kada će se desiti.

U organizaciji Gradske opštine Zemun, 23.juna održana je tribina ”Promocija upotrebe zaštitnih sistema u cilju preventive u saobraćaju”. Tom prilikom, predsednik Skupštine Gradske opštine Zemun i predsednik opštinskog Saveta za bezbednost saobraćaja na putevima Nenad Vranjevac i sekretar Skupštine Gradske opštine Zemun podelio sto autosedišta porodiljama sa teritorije GO Zemun.

Kao Udruženje koje se već dugi niz godina bavi ovom temom, naša savetnica za auto-sedišta Jelena Bilić održala je praktičnu obuku prisutnim roditeljima i ukazala na moguće greške prilikom postavke AS u vozilo, kao i prilikom vezivanja deteta u samo auto-sedište.

Bezbednost pre svega!

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More