IzdvajamoNiš

Osnovan ogranak Udruženja u Nišu

U igraonici „Grad igračaka“ u Nišu, juče 18.01.2007.osnovan  je Ogranak Udruženja RODITELJ . Sa ciljevima Udruzenja RODITELJ, koje je prošle godine formirano u Beogradu, prisutne je upoznala Marija Petković, inicijator okupljanja i prvi predsednik Ogranka.

Udruženje  RODITELJ u Nišu će  promovisati roditeljstvo i pomoći svim roditeljima da upoznaju i koriste svoja prava,  povezati ih institucijama i ustanovama koje su zadužene da brinu o porodici i informisati  ih o svim aktuelnim promenama.

Rad i akcije u Nišu bice usklađene sa akcijama Udruženja RODITELJ  na nivou Srbije i verujemo da ćemo naići na podršku i lokalnih vlasti i medija. Prva akcija Udruženja RODITELJ u Nišu biće prikupljanje odeće i sredstava za higijenu, koje će se organizovati na nekoliko punktova u gradu, krajem idućeg meseca. Prikupljena pomoć će biti prosleđena ustanovama i porodicama kojima je to najpotrebnije.

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More