Izdvajamo

„Pampers“ Pomogao Udruženju „RODITELJ“

„Pampers“, deo kompanije „Prokter end Gembl“, jednog od najvećih svetskih proizvođača robe široke potrošnje, poklonio je Udruženju RODITELJ kompjutersku opremu – sedam personalnih računara, dva lap top kompjutera i dva štampača, kao i kancelarijski nameštaj. Deo poklonjenih stvari biće prosleđen i Udruženju «Pomoć porodici» koje već 13 godina pomaže porodicama unesrećenim ratom.

– „Pampers“ želi da pomogne ovoj i sličnim organizacijama koje se bave decom i žele da stvore bolje uslove za srećno odrastanje – rekla je prilikom predaje donacije Tatjana Ezgeta, menadžer spoljnih odnosa kompanije «Prokter i Gembl» i predstavnik «Pampersa». – Pozdravljamo svaku inicijativu koja zastupa prava i interese dece i roditelja. Pozivamo sve koji su u mogućnosti da se pridruže podršci Udruženju RODITELJ.
Pomoć «Pampersa» ne ostaje samo na podršci Udruženju RODITELJ
već se zasniva i na pomaganju porodilištima u Srbiji u vidu neophodne opreme, kao i daljem sprovođenju nacionalnog Programa edukacije o nezi beba u porodilištima u saradnji sa Institutom za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“ i akcijama koje se tiču poboljšanja položaja i prava roditelja i dece, naglasila je Egzeta. Ova kompanija je pomogla je i prvu akciju Udruženja RODITELJ – obeležavanje Svetske nedelje dojenja u avgustu 2006. godine .
Udruženje RODITELJ se i ovim putem zahvaljuje na pomoći i zajedno sa „Pampersom“ poziva sve firme i uspešne kompanije koji žele da pomognu da stvorimo bolje uslove za odrastanje naše dece, da se uključe u rad Udruženja, i u okviru svojih mogućnosti pomognu naš rad, bilo novom, bilo polovnom robom, novčanim donacijama, ili na neki drugi način.

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More