Press clipping

Pomoć u podizanju potomstva

Ogranak Udruženja građanja „Roditelj“ sinoć je osnovan u našem gradu u nameri da bude podrška roditeljima u podizanju i vaspitavanju potomstva.Kako je rekla Tatjana Lazor, Udruženje će pružati pomoći roditeljima, mladim parovima koji to još nisu postali, kao i onima koji se leče od steriliteta.

-Upoznavaćemo roditelje između ostalog s pravima iz oblasti dečije i zdravstvene zaštite, pripremati žene za porođaj, baviti se dojenjem – kazala je Lazor napominjujući da je misija Udruženja građana „Roditelj“ podrška u podizanju dece za njihovo srećno detinjstvo i roditeljstvo.

Lazor se osvrnula na nedavnu akciju beogradskog Udruženja,“Dojimo s ponosom“, naglašavajući da će ta akcija biti jedna od prvih, upriličenih u oktobru i u Novom Sadu.

-Dojenje je prirodan čin i žene ne treba da se ustežu da na javnim mestima hrane decu – rekla je Lazor.
Osnivanju ogranka Udruženja „Roditelj“ prisustvovalo je desetak žena, a Lazor je istakla da Udruženje neće prebrojavati članove, jer nije s tom namerom osnovano, već radi pružanja pomoći u vaspitavanju i podizanju dece.

Dnevnik (Novi Sad), 8.8.2006.

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More