DogađajiIzdvajamoPodrška dojenju

Profi mama, najveća konferencija o roditeljstvu u regionu

Profi mama, najveća konferencija o roditeljstvu u regionu

 – Temelji ranog razvoja –

I ove godine, Udruženje RODITELJ sa zadovoljstvom podržava ovaj događaj, jer nosimo fenomenalne utiske od prošle godine i verujemo da je ovo mesto na kome možete da dobijete pregršt važnih informacija i znanja od najboljih stručnjaka iz regiona, ali i da se povežete sa drugim mamama koje sa vama dele vrednosti i izazove.

Veoma nas raduje i što će udruženje imati svoj “Kutak za dojenje”, u kojem će vas čekati naše vršnjačke savetnice za dojenje, da odgovore na sva vaša pitanja i pomognu vam u izazovima.

O KONFERENCIJI

Sve je više roditelja koji tragaju za drugačijim metodama vaspitavanja dece od onih zasnovanih na poslušnosti, koje su najviše bile zastupljene u generacijama iza nas.

Profi mama konferencija je jedinstven događaj i iskustvo koji povezuje posetioce sa najboljim stručnjacima u roditeljstvu iz Srbije i Hrvatske. Vrhunski pedijatri, psiholozi, pedagozi, psihoterapeuti, fizijatri i iskusni roditelji odgovoriće na pitanje – šta je stvarno važno u ranom razvoju deteta, što podrazumeva period do 6. godine.

Najveća konferencija o roditeljstvu na ovim prostorima održava se drugu godinu za redom u velikoj sali pozorišta Opera&Theatre Madlenianum u Zemunu, u subotu 23. marta 2024. godine. Ulaznice za konferenciju su u prodaji i dostupne po promotivnoj ceni do 23. februar u ponoć. 

Ako želite da imate dobar odnos sa svojim detetom, zasnovan na iskrenosti, poverenju i povezanosti, da se osećate samopouzdano kao roditelji i da pronađete pravu meru između stručnih mišljenja, saveta okoline i svoje intuicije, onda je Profi mama pravo mesto za vas.“, kaže Ivana Bunčić, osnivačica konferencije. 

Zajednica Profi mama je nastala prvenstveno na instagramu i danas tamo okuplja oko 15.000 mama. Misija Profi mame je da kroz edukativan sadržaj i događaje bude jedinstvena spona između roditelja i stručnjaka koji dele vrednosti. Sve sa ciljem da mame ne lutaju, već uživaju u majčinstvu i savladavaju izazove roditeljstva sa manje brige, a više osmeha.

TEME OVOGODIŠNJE KONFERENCIJE

Konferencija profi mama će kroz predavanja i panel diskusije obrađivati različite teme važne u roditeljstvu i porodici, kao što su: partnerski odnosi, odnos mama i bebe u prvoj godini, motorički razvoj, uloga roditelja u emocionalnom razvoju deteta, komunikacija i granice u vaspitanju, uloga tate u detetovom razvoju i vaspitanju i druge.

 Kako bi roditelji mogli što lakše da se organizuju i prisustvuju konferenciji, od ove godine dostupne su i „porodične“ ulaznice, za oba roditelja i dete na galeriji, ispred koje će biti organizovan i kutak za decu u saradnji sa igraonicom Moko&Ša. Pored standardnih ulaznica u prodaji će biti i ulaznice za praćenje live prenosa.

Ulaznice se mogu kupiti po early bird ceni do 25. februara putem portal ticket.rs

Iza konferencije stoje Ivana i Mirko Bunčić, bračni par sa dvoje dece, preduzetnici, kreativci i stručnjaci u marketingu i organizaciji događaja sa preko 10 godina iskustva.

Ovako je izgledalo prošle godine: https://www.youtube.com/watch?v=wUJyQdJEchM&t=1s

Čuveni danski porodični psihoterapeut Jesper Jul rekao je: “Svaka generacija roditelja oduvek se nalazila u situaciji: “Ne želimo da postupamo poput naših roditelja, želimo da budemo bolji od njih.” Ali danas je specifično da metode zasnivane na poslušnosti koje su vladale generacijama više ne prolaze. Današnji roditelji traže nešto drugo. To drugo se još nije iskristalizovalo i zato ga svako tumači na svoj način.”


Pridružite nam se na putu roditeljstva sa manje brige, a više osmeha.

Mina Smiljanić
PR konferencije Profi mama
0643201030


GALERIJA FOTOGRAFIJA
Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More