Centar za rani razvojDecaRoditeljstvo

ProPolis books i Roditelj poklanjaju knjigu „Tatu i Patu u vrtiću“, Aino Havukainen i Sami Toivonen

Draga deco i roditelji, došao je kraj avgusta, kraj raspusta i većine odmora, neka deca se spremaju za školu, a neka za polazak za vrtić. Iz tog razloga zajedno sa izdavačem knjiga ProPolis Books poklanjamo divnu knjigu:

Tatu i Patu u vrtiću

Aino Havukainen i Sami Toivonen

Tatu i Patu su braća koja se ponekad ponašaju pomalo neobično. Rodom su iz Čudesije, gde se stvari rešavaju drukčije nego kod nas. Uvek orni za nove avanture, znatiželjni i radoznali, oduševljeni su našim svetom. Jednog dana krenuli su u akvapark Vodice, jer su osvojili nagradu – jedan dan uživanja u akvaparku, ali su pogrešili adresu i greškom ušli u vrtić Bubice.
Dečaci sa ostalom decom jedu ovsenu kašu, pevaju, plešu, valjaju se u blatu, igraju na penjalicama i pripremaju prolećnu predstavu, dok im drugari pomažu da naprave magičnu mašinu koja će ih odvesti u akvapark. Upoznaju dnevnu rutinu svakog vrtića i uživaju u njoj, a mali čitaoci mogu da razbiju strah od polaska u vrtić, kad vide kako se u njima svi sjajno zabavljaju.

Deca mogu da upoznaju mnoštvo različitih drugara u knjizi, kao i da saznaju šta to znači – Carpe diem i da usvoje taj moto zauvek.

 

 


U saradnji sa izdavačem knjige  ProPolis Books, darujemo jedan primerak ove knjige. Sve što je potrebno je da odete na Facebook stranicu Centra za rani razvoj Beograd (https://www.facebook.com/CRRBG/) i ispod objave o ovoj knjizi da napišete komenar.

Igramo se do utorka 29.08.2017. godine do 20h kada ćemo pomoću sajta random.org objaviti pobednika.

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More