Izdvajamo

Sajt Udruženja među najboljih 50 u Srbiji!

Udruženje RODITELJ dobilo je još jedno priznanje za svoj rad – Urednici časopisa „PC Press“ su naš sajt uvrstili među 50 najboljih domaćih web prezentacija u 2010. godini ! Ova vest nas je veoma obradovala, jer iza celog sajta, njegove izrade i ažuriranja stoji grupa volontera Udruženja, koji već pet godina nesebično ulažu svoje znanje i slobodno vreme da bi pomogli roditeljima da se snađu u ovom svetu gde je jako teško biti roditelj.

Naš sajt izabran je u kategoriji „Porodica i život“, i biće nam još veći podstrek da nastavimo sa aktivnostima Udruženja, koje su se pokazale kao itekako potrebne, i sa prikupljanjem i davanjem informacija budućim roditeljima i roditeljima, koje su im, pokazalo se, neophodne. Naša želja je da budemo jedinstveni centar informacija potrebnih roditeljima, a nadamo se da će se naš tim ljudi voljnih da se uključe i pomognu, uvećati u 2011. godini.

Časopis „PC Press“ , specijalizovan za kompjutere i internet, tradicionalnu akciju izbora najboljih sajtova na našim prostorima sprovodi od 1997. godine . Lista se može videti u novom, februarskom izdanju časopisa, ali i online – www.pcpress.rs/top50/. Sajt Udruženja krajem prošle godine bio u je u užem izboru i za nagradu „Web fest“, u kategoriji edukativnih sajtova.

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More