BeogradIzdvajamo

Saopštenje povodom humanitarne akcije „Naše malo, za nekog mnogo“

Humanitarna akcija Udruženja «Roditelj» «Vaše malo nekom znači mnogo» koja je trajala gotovo dva meseca, proteklog vikenda privedena je kraju. Stvari prikupljene tokom akcije predstavnici Udruženja u subotu su uručili Centru za zaštitu, odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj 7.
Akcija je trajala gotovo dva meseca, a uz svesrdnu pomoć članica Udruženja koje su stvari dopremile iz nekoliko gradova Srbije i Crne Gore i čak i iz inostranstva, prikupljena je veća količina muške, ženske i dečje odeće i obuće, koja je od srca poklonjena tamo gde je najpotrebnija – mališanima lišenim roditeljskog staranja.
U dogovoru sa upravom Centra za odojčad, decu i omladinu bez roditeljskog staranja, kombi pun stvari predat je zaposlenima u ovoj ustanovi, koje će potom biti ditribuirane mališanima prema potrebama i uzrastu u Stacionar za srednjoškolsku omladinu, kao i u prihvatilište za samohrane majke.
Iako su ustanovi u Zvečanskoj ulici više puta razne vladine i nevladine organizacije dodeljivale pomoć, smatramo da je mališanima lišenim roditeljske ljubavi i  staranja potrebno da ipak vide i znaju da neko brine o njima, makar tu pomoć i briga učinilo i poklanjanje polovnih stvari i igračaka.

Udruženje «Roditelj» će se i dalje baviti humanitarnim radom i pozivamo sve koji žele da nam se pridruže i pomognu nezaštićenima, pre svega deci, da nam se jave!

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More